Ženska nogometna reprezentacija u Velikoj protiv Bosne i Hercegovine

Krisitina Nevrkla
(FOTO: M.J.)

23.05.2017. | M.J.
Pregleda: 6298

Požeština polako postaje mjesto zanimljivih sportskih događaja. Protekle sezone naše košarkašice su vratile prvoligaški sport u Požegu, uskoro se u našem gradu okupljaju i mlade reprezentativke, a sada se tomu priključuje i Velika koja će ugostiti najbolje Hrvatske nogometašice.

Podno Papuka će naše reprezentativke odraditi mini pripreme u sklopu kojih će odraditi dvije pripremne utakmice protiv Bosne i Hercegovine od kojih će se jedna odigrati i u Velikoj u večernjem terminu. Utakmica u Velikoj se igra u četvrtak 8. Lipnja.




Zaista je ovo krasna prilika za sve ljubitelje nogometa da u živo pogledaju jednu vrhunsku nogometnu utakmicu žena, zaista jako rijetko u našem kraju imamo priliku za takvo nešto. U dresu Hrvatske imat ćemo priliku vidjeti i djevojku iz Poljane, Kristinu Nevrklu koja je standardna reprezentativka.


U dresovima mlađih kategorija naših klubova sve češće imamo priliku vidjeti i djevojčice, postoji inicijativa i osnivanja ŽNK u Požegi, pa je ovo sjajna prilika svim djevojkama koje nogomet zanima da iz bliza vide i najbolji hrvatsku nogometašicu i jednu od najboljih u Europi Maju Joščak, ali naravno i sve ostale djevojke. Prilika je to i onima koji smatraju da je to "muški" sport da pogledaju kako to djevojke rade.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI