Prva procjena 034 analitičara

(Ilustracija)
(FOTO: Ante Mandarić)

21.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 23487

Izgleda da se u Pleternici desilo iznenađenje, neočekivano i neobično izgleda da će se Antonija Jozić morati pojaviti u drugom krugu.

Hrvoje Galić kao nezavisni je iznenadio ne samo sebe nego i mnoge i postaje čegevara Pleternice, SDP Pleternice nestaje u sumraku i očigledno se bori s ulaznim pragom, što je nažalost sramota za tako veliku stranku, možete se zapitati do čega to leži , sigurno ne do Davora Bernardića nego do lokalnog županijskog vodstva.

Požega može biti iznenađenje , očekuje se čak i senzaciji da Darko Puljašić HDZ-ov kandidat uspije unatoč 6 protukandidata proći kroz prvi krug , no ako se to ipak ne desi ne treba se ničega bojati u drugom krugu jer tko uđe taj izađe nakon njega.


Lipik, Vinko Kasana izgleda vodi i poboljšava svoj pretprošli rezultat, tu ima samo za dodati, " i zaslužio si Vinko , bravo i čestitka od srca "


Kutjevo , mladi i uspješni gradonačelnik Budimir izgleda prolazi kao očekivano bez problema, i ovdje naše čestitke .

Pakrac , Nemamo još informacija.

Županija : nemamo još informacija.

U Požegi se sprema.

Više informacija uskoro.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI