Slavija razbila BSK, Slavonija u ¨vaterpolu¨ poražena od Oriolika

(Iz arhive)
(FOTO: sportalo.hr)

21.05.2017. | Ante Mandarić/sportalo.hr
Pregleda: 4388

U subotu su odigrane utakmice 3. HNL i MŽNL u kojima su naši predstavnici odradili polovičan posao. Slavija je bila uvjerljiva protiv BSK-a, Slavonija je poražena u Oriovcu, a Hajduk je kod kuće remizirao sa Šokadijom.

Slavija se riješila borbe za ostanak i sada kada su opušteni pokazali su svoju najbolju proljetnu partiju. U odličnoj utakmici bili su puno bolji protivnik od gostiju iz Bijelog Brda, a u 5:1 pobjedi strijelci su bili Žuljević, Matej Peharda, Mikić to ponovno Matej Blašković koji je u sjajnoj formi. Vratar Slavije je u srijedu obranom kaznenog udarca odveo Slaviju u finale kupa, a protiv BSK-a je zabio svoj treći proljetni pogodak, a upisao je i asistenciju za Mikićev gol. Peti pogodak Slavije djelo je gostujućeg igrača koji je pogodio vlastitu mrežu.





Slavonija je gostovala u Oriovcu, utakmica je prekinuta u 10` zbog pravog proloma oblaka, a nakon 20ak minuta je nastavljena po nemogućim uvjetima. U tom vaterpolu bolje se snašao domaćin koji je sa dva dalekometna projektila Marušića došao do 2:0 vodstva. U 68` Mario Majstorovi je iz kaznenog udarca smanjio na 2:1, no nisu Plavi uspjeli doći do boda na nezgodnom gostovanju.





Bod je osvojio Hajduk na domaćem terenu protiv Šokadije. U miroljubivoj utakmici bez puno šansi na kraju je dvoboj bez pogodaka i najrealniji ishod. Hajduk je i dalje u odličnoj situaciji, igraju svoju daleko najbolju sezonu u MŽNL, i do kraja mogu bez puno opterećenja odraditi posljednja 3 kola i izboriti se za što viši plasman u sredini ljestvice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI