Veličanin (77) čekićem pokušao ubiti psa i zakopao ga u dvorištu

Mjesto događaja u Velikoj
(FOTO: 034 Portal)

17.05.2017. | 034 Portal
Pregleda: 39555

Iz Udruge Sirius su nas nazvali u ponedjeljak s informacijom da je gospodin po imenu Zaharije M. iz Velike čekićem ubio psa te ga zakopao u svom dvorištu.

Mi smo odmah nakon poziva otišli na adresu koju su nam dali, ali ondje nije bilo nikoga niti smo zatekli policiju.

S obzirom da smo danas primili službeno policijsko izvješće vezano za ovaj događaj, odlučili smo podijeliti s vama identitet osobe te mjesto zločina jer smatramo da se ovakve monstruozne stvari trebaju prestati događati te da počinitelje treba kazniti za zlodjela.


Službeno policijsko izvješće prenosimo u cijelosti:


"U ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, u poslijepodnevnim satima, u blizini mjesta Velika, 77-godišnjak je nepoznatim predmetom pokušao ubiti psa nakon čega ga je bacio. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu."

Iz Udruge Sirius su nam rekli da je pas preživio i nakon što se probudio iz nesvjestice, iskopao se iz jame i vratio se kući. Pas je star oko 6 mjeseci, mješanac hrvatskog ovčara i još uvijek se nalazi kod svog "vlasnika" koji ga je danas želio eutanazirati.

Ako netko želi udomiti ovog psa i spasiti ga od sigurne smrti, neka se javi gospođi Gordani iz Udruge Sirius na broj 091/728 8464.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI