Slavenu pobjeda u derbiju, Požega pregazila Jakšić

(Iz arhive)
(FOTO: A.M.)

17.05.2017. | A.M.
Pregleda: 3810

Proteklog vikenda odigrano je 19. kolo 1. ŽNL u kojem su ostvareni očekivani rezultati, a na dnu je i dalje vrlo uzbudljivo, a čini se da će tako biti i do samoga kraja.

U subotu su i posljednje brige oko ostanka prebrodili nogometaši Lipika koji su na svom terenu na kraju slavili protiv Tim osvježenja koje je dobar dio utakmice odigralo sa jednim, a zatim i dva igrača manje zbog ozljeda. U Jakšiću je Požega razbila Jakšić s velikih 6:0 i još jednom pokazala da je dva koraka ispred svih u ovom natjecanju.





U nedjelju je bilo puno uzbuđenja, a na kraju je trojac sa začelja ostao bez bodova te je isti razmak i isto odstojanje na dnu. Briga oko ostanka nemaju više u Gradcu nakon domaće pobjede nad Dinamom iz Vidovaca koji je i 3 kola prije kraja na posljednjem mjestu i sigurno se pale svi alarmi, no Dinamo je u objektivno najboljoj poziciji među trojcem koji se bori za ostanak, naravno gledajući raspored do kraja.





Sloga je na domaćem terenu prokockala možda i posljednju šansu da se spasi, Kutjevo je slavilo 2:0 pobjedu i ostavilo Trenkovačku družinu u velikim problemima, njih očekuje najteži mogući raspored do kraja. Croatia je pala u Velikoj u završnici utakmice i u posljednja 3 kola mora tražiti bodove spasa. Kaptol je u bezbrižnoj utakmici slavio protiv BSK i vjerojatno potvrdio drugo mjesto na kraju sezone, a za Bučane je ponovno strijelac bio Tomislav Tvrdy koji je u proljeće u zaista sjajnoj formi i djeluje nazaustavljivo za protivničke obrane.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI