Požeška škola trčanja nastupila na polumaratonu u Slavonskom Brodu

Polumaraton u Slavonskom Brodu
(FOTO: M.J.)

16.05.2017. | Ante Mandarić/M.J.
Pregleda: 3172

U nedjelju je u Slavonskom Brodu održana 14. Bromara – polumaraton. Desetak polaznika 4. generacije škole trčanja iz Požege dokazali su da je moguće od početnika doći do polumaratonca, nakon sedam mjeseci napornog treniranja po kiši, snijegu i suncu. Najspremnije i najhrabrije bile su K. Miholić i M. Ešegović koje su istrčale svoj prvi 21 kilometar. Želeći svoj prvi polumaraton istrčati u Požegi u devetom mjesecu ove godine, oni manje hrabriji odlučili su se za štafete u parovima. Našim štafetama pripomogli su iskusniji trkači G. Ugrčić i A. Nigović. Najstarija među polaznicima generacije bila je K. Ivić koja je cijeloj ekipi velika motivacija i pokazatelj da godine nisu prepreka za postizanje odličnih rezultata.




Vremenski uvjeti bili su teški, 32 stupnja nije spriječilo Požežane da ostvare svoje postavljene ciljeve i dokažu sebi i svima da se može. Dugo će se pamtiti ova utrka i nasip uz Savu…









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI