Slavonija remizirala s Međimurjem, Slavija pregazila Višnjevac

Slavija-Slavonija
(FOTO: Sportalo)

16.05.2017. | A.M./sportalo.hr
Pregleda: 2666

U subotu i nedjelju naši su nogometaši odradili još jedno kolo, sezona polako ide kraju, a stvari sjedaju na svoje mjesto. Slavonija je dočekala vodeće Međimurje i nakon vrlo uzbudljive utakmice osvojila jedan bod. Plavi su odlično otvorili utakmicu, već u 4` Včelik je donio vodstvo domaćima koje je bilo aktualno sve do sudačkog dodatka prvog poluvremena kada Erić kreće sa svojom serijom pogodaka. U 65` minuti isti igrač koristi smušenost domaće obrane i donosi prednost gostima. Nije vodstvo gostiju dugo trajalo, nakon samo dvije minute koprodukcija Karačić – Boban uspješno je odradila akciju za 2:2. Agilni Karačić na sceni je i u 75` kada je uposlio Bekavca koji je dobro odradio posao i vratio prednost na stranu Slavonije. Nakon novog vodstva Slavonija se svjesno ili nesvjesno povukla i branila prednost, no u 84` ponovno je precizan Erić koji tako hattrickom odnosi bod put Čakovca.

Slavija je u nedjelju gostovala u Višnjevcu i upisala uvjerljivu pobjedu kojom su definitivno popravili dojam aktualne sezone. U 10` kapetan Jakovljević je načeo domaćina, a do odmora su pogađali Roberto Bognar te Mikić. U drugom poluvremenu isti učinak, tri strijelca u nastavku bili su ponovno Bognar i Mikiće, te za kraj Jelčić.

Hajduk je putovao u Tenju na noge Slavoncu i doživio 2:1 poraz. Hajduk je odigrao još jednu dobru utakmicu, no bodovi su ostali domaćinu koji je u 30` došao do prednosti nakon kaznenog udarca, odnosno nakon odbijene lopte nakon istog. Antonio Zanetti je u 53` poravnava, no Slavonac u 84` ipak dolazi do slavlja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI