Priopćenje policije i prijetnja ubojstvom Mladenu Mirkoviću

Mladen Mirković i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović
(FOTO: Ante Mandarić)

14.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 25569

Pripremljeno od strane masno plaćenih NEF medija i pod pokroviteljstvom i zaštitom premijera Plenkovića (članak slijedi), pojavi se na direktno.hr sljedeća slika.




Kolega novinar se kao i mi svi slika na raznim događanjima s istaknutim osobama našega društva na koje samo svi posebno ponosni, a posebno smo ponosni na sliku sa predsjednicom Grabar Kitarović.






Ima i slika sa Severinom i s Bernadićem.







I dalje gradonačelnik, koji je za kaznu od premijera " izvučen iz kampanje ", za svoje sigurno buduće radno mjesto, pokušava narodu prodati "muda pod bubrege" i uhvatio se fotografija našeg kolege s Milanovićem, ima i drugih fotografija; s Josipovićem te ostalim lijevim i desnim političarima.

Ni kolega ni mi se ne sramimo naših fotografija, iako je kolega bio prije član SDP-a, ne opravdavamo nikakav tjelesni napad, sad se jasno vidi da obračuni gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića idu jasno u smjeru protiv SDP-a i njihovim bivšim članovima i pripadnicima manjina.

Zanimljivo je da u tim prijetećim porukama smrću, dotični baš oslovljava žrtvu Srbinom i SDP-ovcem, čitajte članak ......... na indeks.hr

Premijer Plenković je sa svojom masivnom zaštitom i očiglednim prijateljstvom s Neferovićem uzrok ovog bezobrazluka, jer on njega i ostale kao da ohrabruje u njihovim prijetnjama. Nevjerojatno je da nakon svega ovoga Neferović istog trenutka nije smijenjen s mjesta gradonačelnika Požege te maknut iz kandidature za dožupana.

Neferović sa svojim pokušajem opravdanja prelazi sve granice i niti HDZ niti premijer ne mogu ili ne žele ga smijeniti jer daleko smo mi još od EUROPE. Izgleda da će ovo postati čak i predmet u europskim medijima.

Vodstvo SDP-a županije i države je isto jako zakazalo jer kad netko javno bivšeg ili aktualnog člana te stranke tako fizički napada i društvo širi toliku mržnju da dođe čak do toga da se policija mora uključiti u zaštitu i obranu, a nitko ne snosi posljedice - jadni mi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI