Dvorište Ankice Tadić u Požegi pliva u fekalijama iako je ulica u kojoj živi rekonstruirana

Ulaz u dvorište Ankice Tadić na kojemu se nalazi blato
(FOTO: A.T.)

14.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16511

Danas nam se u redakciju javila gospođa Ankica Tadić iz Požege, točnije iz Ulice Ivana Gundulića 1.

Ankica kao i njeni susjedi imala je do sada problem s oborinskim vodama ali i s kanalizacijom pošto je u najnižem dijelu svoje ulice te se nakon malo jače kiše u njeno dvorište spuštala voda koja kada se povuče ostavljala je blato u njenom dvorištu, ali i sada nakon rekonstrukcije i izgradnje šahte situacija bi trebala biti bolja no ona je još gora.





"Nedavno su se ovdje "vjesnici izbora" naslikavali i hvalili kako su napravili šahtu i riješili problem, ali danas je pala kiša i sve blato i fekalije iz kanalizacije su mi završile u dvorištu, a da je kiša nastavila još padati ušlo bi mi u kuću. Ovo je žalosno da u 21. stoljeću moram živjeti u smradu fekalija koji mi plutaju u dvorištu jer netko nije napravio ono što je trebao.





Ovu novu šahtu ću zasuti s dvije miješalice betona jer ona je očigledno slijepa ulica pa umjesto da njome odlaze fekalije one iz nje izlaze i ostaju kod mene u dvorištu." - rekla je ogorčena Ankica Tadić

Ankica i suprug su pozvali djelatnike Tekije d.o.o. kako bi im došli riješiti situaciju te oprati dvorište jer se oko njihove kuće, njihovoga susjeda ali i u cijeloj ulici ne može živjeti od smrada te uz sve to u ulicu se ne može ući jer je na početku barijera nanesenog blata kako je kiša padala.

Mi ćemo podsjetiti kako je gradonačelnik Neferović na nedavnoj konferenciji za novinare rekao: "U protekle četiri godine više od 30 milijuna kuna uloženo je u rješavanje problematike gradskih ulica, asfaltiranja, izgradnju nogostupa i postavljanju rasvjete." , ali očigledno ova problematika još nije riješena.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI