Poziv na sučeljavanje Ivici Kovačeviću

(Ilustracija)
(FOTO: mojtv.hr)

14.05.2017. | M.R.
Pregleda: 12421

Nakon protoka dva mjeseca u kojemu smo u velikoj mjeri razotkrili,ogolili i stanovnicima, biračima Općine Jakšić pokazali tko je i što Interesna skupina na čelu s gsp. Kovačevićem, Nezavisna lista mladih i moja malenkost (Mladen Raguž) kao kandidat za Načelnika te Stjepan Furundžija,kandidat za Zamjenika načelnika poziva gsp. Kovačevića kao kandidata za Načelnika te kandidata za njegova Zamjenika gsp. Barišića ispred Interesne skupine, na demokratsko izravno sučeljavanje argumentima i činjenicama iznoseći svoje planove i programe u budućem mandatu.

Prijedlog za sučeljavanje jest posljedica mnogobrojnih razgovora sa stanovnicima Općine a u okviru izborne kampanje koju vrlo odgovorno i savjesno provodimo ispred Nezavisne liste mladih.

Drugi razlog jest činjenica da gsp. Kovačević nije (a mogao jest po Zakonu o medijima ) niti jedan naš uradak pokušao demantijem pobiti odnosno osporiti u bilo kojem njegovu dijelu. Dajemo mu prigodu da to učini ovim putem gdje bi birači bili u prigodi izravno čuti od aktera izbora najznačajnije postavke izbornog programa.


Budući da je gsp. Kovačević ispred Interesne skupine višekratno u kuloarima i javnim mjestima na sebi svojstven "osebujan" način isticao Nezavisnu listu mladih i moju malenkost kao glavne "neprijatelje" a mene posebno u gorljivim nastupima dajemo mu prigodu da pokaže svoju hrabrost te javno iznese sve činjenice na demokratski način putem argumenata ili zašuti kao što obično čini u zadnje vrijeme budući da je teško pobijati istinu.


Hrabro i odlučno kročimo cijelo vrijeme ne prezajući pred izazovima koji su pred nama jer nam je cilj sada vrlo blizu a to je osvajanje pobjede na izborima i preuzimanje vodstva Općine na krajnje odgovoran i savjestan način a sve na dobrobit zajednice.

Znamo da je život borba kako tvrdi Sveto pismo."Samo se kroz trnje stiže do zvijezda" stara je latinska izreka .

Tragično jest koliki je strah u ljudima od gsp. Kovačevića i Interesne skupine, mi ćemo učiniti sve po preuzimanju Općinskog vodstva da taj strah postupno iščezne i nestane jer potrebe za istim nikada nije bilo.

Mi smo drugi i drugačiji što smo pokazali u ovoj kampanji a isto ćemo dokazati nakon 21, svibnja i pobjede.

Ne podcjenjujemo niti difamiramo ostala dva kandidata za Načelnika no u konstelaciji stvari Interesnu skupinu smo mi "razbili" i predstavili u svijetlu kakvi jesu,više nikada na području Općine neće biti isto jer smo se mi potrudili za to.

Odlučujuću ulogu u svemu je odigrala činjenica i osoba u liku gsp. Mandarića koji nam je dao prigodu i prostor u okviru portala 034, no istovjetna se prigoda nudila i Interesnoj skupini koja ju iz njima znanih razloga nije željela iskoristiti,zašto? To treba njih upitati.

Na žalost zbog još uvijek postojećeg mentalnog sklopa kod mnogih naših ljudi vlada nevjerica da je isto moguće no vjerujte odista je istina,čovjek koji je na zapadu odrastao,školovao se i radio život doživljava na jedan posve drugačiji način svjestan postulata da je čovjek kao razumno biće središte življenja.

Na koncu zahvaljujemo se gsp. Mandariću na ponudi da on osobno organizira i pripremi sučeljavanje na dobrobit zajednice Općine Jakšić.( u ulozi medijatora)

Veselimo se i radujemo tomu susretu jer će označiti prekretnicu u poimanju demokratske izborne borbe.S poštovanjem,

Mladen Raguž,kandidat za načelnika Općine Jakšić ispred Nezavisne liste mladih,
Stjepan Furundžija,kandidat za zamjenika Općine Jakšić ispred Nezavisne liste mladih


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI