Zvečevo d.d. pred krajem !!!???

FOTO: Google

RADNICI ZVEČEVA IDU U ŠTRAJK !!??

Zvečevo d.d. pred krajem !!!???

13.05.2017. | Ante Mandarić PREGLEDA: 18065

Kako smo već pisali o teškoj situaciji požeške tvrtke Zvečevo d.d. danas neslužbeno doznajemo da će u ponedjeljak 15. svibnja radnici te tvrtke ići u štrajk.

Naime prema riječima nama bliskog izvora neki radnici su dobili plaću za mjesec ožujak, a neki nisu odnosno bolje rečeno neki radnici imaju prednost isplate plaća u odnosu na druge radnike.

Iako je premijer Plenković na obilježavanju dana Požeško – slavonske županije rekao kako je upoznat sa situacijom Zvečeva d.d., predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović koja je boravila nekoliko dana u Požegi te i ministar Marić koji je službeno bio u Požegi, župan Tomašević i mnogi drugi rekli su da će pomoći toj tvrtki, ne samo njoj već se tu spominjala i "Orljava", "Eta", odmaralište "Zvečevo" i neke druge tvrtke, ali izgleda ništa od toga.


Radna mjesta 300-tinjak radnika ipak su ugrožena, tvrtka koja je jedan od prepoznatljivosti Požege, a možemo reći i da ima povijesnu važnost u Požegi zadesit će ona najgora sudbina jer se čuvaju leđa i fotelje pojedinaca.

Prvo nas LAŽU pa KRADU, a što sada možemo sljedeće očekivati ostaje za vidjeti u ponedjeljak.
Tagovi: zvečevo,štrajk