Zvečevo d.d. pred krajem !!!???

Zvečevo
(FOTO: Google)

13.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 21090

Kako smo već pisali o teškoj situaciji požeške tvrtke Zvečevo d.d. danas neslužbeno doznajemo da će u ponedjeljak 15. svibnja radnici te tvrtke ići u štrajk.

Naime prema riječima nama bliskog izvora neki radnici su dobili plaću za mjesec ožujak, a neki nisu odnosno bolje rečeno neki radnici imaju prednost isplate plaća u odnosu na druge radnike.

Iako je premijer Plenković na obilježavanju dana Požeško – slavonske županije rekao kako je upoznat sa situacijom Zvečeva d.d., predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović koja je boravila nekoliko dana u Požegi te i ministar Marić koji je službeno bio u Požegi, župan Tomašević i mnogi drugi rekli su da će pomoći toj tvrtki, ne samo njoj već se tu spominjala i "Orljava", "Eta", odmaralište "Zvečevo" i neke druge tvrtke, ali izgleda ništa od toga.


Radna mjesta 300-tinjak radnika ipak su ugrožena, tvrtka koja je jedan od prepoznatljivosti Požege, a možemo reći i da ima povijesnu važnost u Požegi zadesit će ona najgora sudbina jer se čuvaju leđa i fotelje pojedinaca.


Prvo nas LAŽU pa KRADU, a što sada možemo sljedeće očekivati ostaje za vidjeti u ponedjeljak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI