Slavonija dočekuje vodeće Međimurje, u Gradcu Slaven i Dinamo u borbi za ostanak

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

13.05.2017. | M.J.
Pregleda: 4643

Pred nama je još jedan bogat nogometni vikend u kojem se najzanimljivije stvari događaju u Požegi i Gradcu. Slavonija će se na domaćem terenu pokušati iskupiti protiv vodeće momčadi lige, Međimurja. Gosti su na korak do titule, 4 kola prije kraja imaju isto toliko bodova prednosti pred Varaždinom i sigurno ulaze motiviraniji u ovaj susret. Špeharova momčad pobjedom može uljepšati lijepu sezonu, uključiti se u završnici u borbu za više pozicije. Slavija ide na gostovanje u Višnjevac po nove bodove. Sva tri boda se kod fenjeraša nameću kao imperativ, posljednji rezultat Višnjevca jasno pokazuje i zašto, naime u Bijelom Brdu su dobili nevjerojatnih 12 pogodaka!

Valja istaknuti da su oba trećeligaša pokazala i veličinu i razumjevanje te su u kupu prepustili domaćinstva županijskim prvoligašima, pa će tako Slavonija gostovati u Kutjevu a Slavija na Rekreaciji kod Požege.

U MŽNL Hajduk gostuje u Tenji kod Slavonca, momčadi s kojom se bori za pozicije od četvrtog do desetog mjesta. Ostanak je osiguran, Hajduk je kompletan i u jednoj opuštenoj predstavi protiv vrlo dobre momčadi iz osječkog predgrađa i bod bi bio vrlo dobar rezultat.


U 1. ŽNL zanimljivo je u borbi za ostanak, a u tom dijelu svakako je najzanimljiviji dvoboj u Gradcu gdje Slaven dočekuje fenjeraša iz Vidovaca. Gračani imaju priliku pobjedom osigurati ostanak, dok je jasno da Dinamu bodovi i te kako trebaju da preskoči nekoga na ljestvici i ipak mirnije krene u završnicu. Sloga ponovno na domaćem terenu lovi važne bodove, ovoga puta im u goste dolazi Kutjevo koje je "zaboravilo" kad je posljednji put pobjedilo, a i u glavi im je sigurno Kup protiv Slavonije. Sloga će biti bez svog ponajboljeg igrača Dražena Bradića što je sigurno veliki hendikep, no Bešlićeva momčad razmišlja samo o novoj pobjedi. Croatia će u nedjelju gostovati u Velikoj i pokušati nastaviti svoju mini seriju dobrih rezultata. Konačno je momčad kompletna, pa sigurno u Veliku ne putuju bez ambicija, svaki bod u borbi za ostanak je i te kako bitan.


Ostatak društva igra manje-više "prijateljske" utakmice. Požega i Tim osvježenje danas gostuju u Jakšiću, odnosno Lipiku gdje su bodovi svima prilično nepotrebni, Požega je potvrdila naslov, ostatak društva je osigurao ostanak. U nedjelju Kaptol dočekuje BSK u još jednom dvoboju bez imperativa, bodovi bi dobro došli Kaptolu da se približi osvajanju drugog mjesta gdje su i proveli najveći dio sezone.

Slavonija će na teren u 17,00 sati, a županijske utkamice kreću u 17,30, izuzev dvoboja lIpika i Tim osvježenja koji se igra s početkom u 14,00h.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI