Za ubojstvo Brođanina osumnjičen i priveden 42-godišnjak s područja Kaptola

Policija obavlja očevid nakon teškog ubojstva u Kukunjevcu
(FOTO: Mario Barać)

10.05.2017. | M.M.
Pregleda: 15057

Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, razriješeno je kazneno djelo ubojstva 64-godišnjaka u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su nakon dojave (3. svibnja) o pronalasku mrtve muške osobe u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu potvrdili istinitost dojave.

U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva proveden je očevid. Potvrđeno je, da se radi o 64-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je preminuo od zadobivenih višestrukih ozljeda po glavi i tijelu. Policijski službenici su u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela ubojstva proveli opsežno kriminalističko istraživanje. Poduzeli su odgovarajuće mjere i radnje, utvrdili bitne činjenice, te obavijesnim razgovorima sa više osoba prikupili korisne informacije.

Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđene su činjenice prema kojima se za počinjenje kaznenog djela ubojstva sumnjiči 42-godišnjak, kojega će policija danas, u poslijepodnevnim satima uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom dovesti i predati na daljnje postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Kako neslužbeno doznajemo osumnjičeni 42-godišnjak je s područja općine Kaptol.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI