Požeški kolegijaši proslavili Nedjelju Dobrog Pastira u Novoj Bukovci

Četvrta vazmena nedjelja
(FOTO: M.M.)

09.05.2017. | M.M.
Pregleda: 2409

Četvrta vazmena nedjelja, nazvana Nedjeljom Dobroga Pastira ujedno je i Svjetski dan molitve za duhovna zvanja. Tom su prigodom na poziv novobukovačkog župnika Marija Matijevića učenici Kolegija Požeške biskupije u pratnji prefekta Marijana Pavelića u nedjelju 7. svibnja pohodili Župu Uznesenja Blažene Djevice Marije u Novoj Bukovici.

Prefekt Pavelić je predvodio svete mise u filijalnim kapelama u Mikleušu i Kozicama te središnje euharistijsko slavlje u župnoj crkvi u Novoj Bukovici, a kolegijaši su sudjelovali u svetim misama ministrirajući i naviještajući Božju riječ.





Na kraju svake svete mise aspiranti za svećeništvo progovorili su o osobnom duhovnom pozivu te predstavili mladima Kolegij Požeške biskupije. Prefekt Pavelić je zahvalio vjernicima na duhovnoj podršci kojom prate kandidate za svećeništvo i redovništvo te ih zamolio da i dalje budu s njima svojom molitvom.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI