M.O.R.T. se vraća u Požegu

M.O.R.T. u Požegi
(FOTO: Službeni plakat)

09.05.2017. | I.V.
Pregleda: 6095

M.O.R.T. je beskompromisni autorski rock blues punk band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Sami počeci benda sežu u 2003. Godine, no prvo ozbiljni materijal izdaju tek deset godina kasnije. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj ali i šire od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba i treće mjesto na WHF-u 2013. 2014. godine izlazi album  ̋Odjel za žešće ̋ koji je pobrao odlične kritike i epitet "albuma godine" na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač.



Krajem 2015. snimaju novi album "Tužna kocka̋ koji je objavljen u travnju 2016. Za Croatia Records i koji je ponovno oduševio publiku i pokupio odlične kritike. Iznimna energiju i kemiju koja prati njihove nastupe možete doživjeti uživo, 26.05. u požeškom Tom Klubu s početkom u 21:00 sat.





U Požegi su već nastupali prije godinu dana kada su svojim nastupom oduševili sve prisutne posjetitelje. Upravo je to razlog da ih još jednom pogledate ili, ukoliko ste ih propustili, nova prilika da ih pogledate. Kao bend podrške, M.O.R.T.-ovcima će se tu noć pridružiti CANDYFLIP, tročlani bend iz Osijeka koji sviraju autorske pjesme pod utjecajem grunge i punk rocka.

Koncert organizira udruga KAMP a provodi se u sklopu programa Inovativne umjetničke i kulturne praksekojeg djelomično financira i Ministarstvo Kulture RH.




nformacije o bendovima:

M.O.R.T. www.facebook.com/mortbend/ http://mort-bend.com/
YT: https://youtu.be/hrcBSv8u1D0

CANDYFLIP www.facebook.com/RandomGuys4/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=ryHa9Vb1fVQ


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI