Ne spremajte kišobrane, poslijepodne kiša i pljuskovi

(Ilustracija)
(FOTO: M.M.)

08.05.2017. | M.M.
Pregleda: 4989

Tijekom jučerašnjeg dana vrijeme je bilo pretežno oblačno uz povremenu kišu.Danas se očekuje promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja, najsunčanije u Dalmaciji.

Poslijepodne uz više oblaka bit će kiše i pljuskova, ponajprije na sjevernom Jadranu i u zapadnim predjelima, a kasnije i u unutrašnjosti.

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, na Jadranu mjestimice i jak sjeverozapadni i sjeverni, a duž obale i bura. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 7 do 12, a na Jadranu od 12 do 16 °C. Najviša dnevna od 17 do 22 °C, u gorju malo niža.


Izgledi vremena za sljedeća 3 dana


U utorak promjenljivo oblačno, ponegdje s kišom i pljuskom uz mogućnost grmljavine te hladnije, a poslijepodne će se djelomice razvedriti. Zatim sunčanije, ali ne i posve stabilno. Puhat će povremeno umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu umjerena i vrlo jaka bura i sjeverozapadnjak.

U utorak ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla, a u srijedu je ponajprije u gorju moguć slab mraz. U četvrtak osjetno toplije, a na Jadranu će vjetar uz slabljenje okrenuti na jugo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI