Luna Park Marsonija u Požegi na više od 20 objekata nudi odličnu zabavu za djecu i roditelje željne adrenalina i smijeha

Luna Park Marsonija u Požegi
(FOTO: M.M.)

07.05.2017. | M.M.
Pregleda: 30553

Prije nekoliko dana u Požegu preko puta starog autobusnog kolodvora došao je Luna Park Marsonija iz Slavonskog Broda.

Naime ovaj Luna Park nije dugo godina dolazio u PožegU, a dok je dolazio smješten je bio na Rekreaciji, no zbog smanjenog prostora grad Požega ih je sada smjestio na livadu pokraj rijeke Orljave.





"U Požegi nismo dugo godina bili pa smo odlučili da u vrijeme ove krize i stresa dođemo kako bi oraspoložili male i velike zaljubljenike Luna Parka te ostajemo oko tri tjedna ako nam vrijeme bude dozvolilo.


Cijena ulaznica odnosno, karata za korištenje nečega od ponuđenoga je 10 kuna s tim da pošto nismo dugo bili, imamo popuste kao što je na pet kupljenih karata dobijete jednu gratis, na deset tri su gratis, na dvadeset je deset gratis, a i vrijeme vožnji je produženo od uobičajenoga." - rekao nam je jedan o vlasnika Josip Pavlešin



Luna Park Marsonija u Požegu je došao s preko dvadeset zabavnih objekata za one najmlađe pa sve do najstarijih.

Tako da roditelji s malom djecom, oni malo veći, pa i najveći mogu koristiti razne objekte koji su svima prilagođeni.







U Luna Parku se nalaze malih i velikih ringišpili, vožnje u malom i velikom svemirskom vlaku, vožnja u Twisteru, autićima na električni pogon, malim i velikim vrtuljcima, skakanjem na trampolinu, vožnje motorima na četiri kotača, spuštanje niz velike i male tobogane i mnoge druge zabavne stvari.Radno vrijeme Luna Parka je vikendom od 10:00 sati do 22:00 sata, a preko tjedna od 16:00 sati do 22:00 sata.

"I oni najmlađi uz pomoć roditelja ali i najveći mogu naći neko zadovoljstvo i sreću u nekim od vrtuljaka ili ponuđenih objekata kako bi se svi zajedno opustili i zabavili, sve je jako lijepo ljudi dolaze vidjeti kako ovo izgleda, mali i veliki su zadovoljni, a nama je bitno da je na dječjim licima osmijeh." - poručio je Josip Pavlešin

Svi ljubitelji dobre zabave i adrenalina dođite svaki dan u Luna Park Marsonija u Požegu na livadi pokraj rijeke Orljave, preko puta starog autobusnog kolodvora povedite najmlađe ali i one najstarije jer Luna Park Marsonija nudi za svakoga po nešto.






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI