Slavija i Hajduk kod kuće, Slavonija putuje u Bjelovar

(Ilustracija)
(FOTO: M.M.)

05.05.2017. | M.M.
Pregleda: 2346

U subotu će na teren sva tri predstavnika naše županije u višim razredima nogometnih liga. Pakračani i Pleterničani će do bodova pokušati na svojim terenima, dok samo Slavonija gostuje.

25. kolo svakako je najvažnije za Slaviju koja nije prebrinula sve brige oko ostanka. U goste im dolazi Mladost iz Ždralova, momčad iz sredine ljestvice, no i momčad koja samo jednom pobjedom može u sami vrh. Pleterničani će Mladost dočekati kompletni, barem što se tiče suspenzija dok Bognara muče problemi s ozljedama, a gosti dolaze bez 3 suspendirana prvotimca. Pobjeda bi Slaviju odvela u mirne vode, a neuspjeh bi značio velike muke u nastavku sezone, no vjerujemo da u Slaviji ima kvalitete za uspješno položiti ovaj ispit. U prvom međusobnom susretu u gostima jedini strijelac bio je Vinko Ančurovski, no na žalost u krivu mrežu za poraz Slavije.

Slavonija je u 11. Prvenstvenom kolu na svom terenu rezultatom 2:1 bila bolja od Bjelovara golovima Bobana i Jakeševića, a sličnom uspjehu nadaju se Plavi i u gostima. Nakon pobjede nad Koprivnicom tokom tjedna Požežani s dosta optimizma putuju na teško gostovanje, no Špeharova momčad želi ovu lijepu sezonu završiti što više na ljestvici, a za to su im bodovi iz Bjelovara vrlo bitni. Špehar ne može zbog kartona računati na Bekavca i Včelika, a i on ima još nekoliko izostanaka uz to.


Hajduk će na Gradskom stadionu ugostiti fenejraša iz Antina i vjerojatnom pobjedom potvrditi svoju najbolju sezonu u ovom natjecanju. Pakračani su jedno od ugodnijih iznenađenja sezone, a u goste im dolazi Mladost koja je na posljednjem mjestu, gotovo u bezizlaznoj situaciji a u Pakrac dolaze bez svog najboljeg igrača i strijelca Marijana Vuke. Eventualna pobjeda Hajduka svakako bi definitivno skinula određeni teret i s momčadi u 1. i 2. ŽNL koje se bore za ostanak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI