Silvio Tomašević predao kandidaturu za Gradsko vijeće i gradonačelnika Požege

Silvio Tomašević
(FOTO: A.M.)

05.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 11713

U večernjim satima sinoć, svoju kandidaturu za Gradsko vijeće i gradonačelnika Požege zadnji je predao Silvio Tomašević. Na naš kratki upit, gospodin Tomašević se kratko izjasnio:

"Predajem kandidaturu za gradonačelnika Požege i za Gradsko vijeće i uvjeren sam u uspjeh svoje kandidature jer ne idem kao potrošeni političar, već s najboljim namjerama i čistog srca se želim boriti za boljitak svojih sugrađana. Oženjen sam i otac dvoje djece u 35. godini života. Ponosan sam i zahvalan za svoju obitelj. Želim tu sreću i zahvalnost vratiti društvu iako nisam iskusan i profesionalan političar, ali vjerujem da je baš to moja jačina.  Mislim da promjenu u društvu mogu donijeti samo ljudi kao ja, a ne oni koji su nas doveli do današnje situacije.

Vjerujem u naš narod i da će znati prepoznati nova lica te okrenuti novu stranicu. Bez obzira na konačan rezultat, i dalje ću se s bilo koje pozicije boriti za svakog pojedinca i činiti sve za dobrobit društva.


Priznajem, zadnja dva tjedna su bila iznimno naporna i nisam očekivao ovakav uspjeh, ali sam ponosan da sam uz pomoć moje obitelji i prijatelja uspio prikupiti 800 potpisa, uzevši u obzir da nemam ni sredstva ni mašineriju iza sebe. Ovaj uspjeh mi daje daljnju motivaciju za borbu."


Na naš upit zašto nije išao s kandidaturom na županijskoj razini, Silvio je rekao sljedeće:

"Neki su to od mene očekivali i najvjerojatnije bih uspio i tu kandidaturu složiti , ali moj odgoj mi ne dozvoljava da se na ovakav način suprotstavljam ili omalovažim svoga oca. Neću biti onaj koji je svom ocu konkurencija jer želim da on opet dobije izbore i nastaviti raditi na poziciji župana. Smatram da moja kandidatura za Požegu nije nikakva konkurencija mom ocu, neki kažu da s tim napadam HDZ u kojem moj otac ima ključnu poziciju u ovoj županiji. Na prvi pogled, možda tako i izgleda, ali niti HDZ niti SDP niti neka treća stranka nisu zaslužile da budem s njima, ne osjećam da pripadam bilo kojoj stranci. Moj otac ima pravo biti u kojoj god političkoj opciji želi i respektiram njegov odabir, ali to ne znači da moram i ja pristupiti istoj stranci, slobodan sam u svom izboru i na to sam ponosan. Želim se na kraju još zahvaliti svima koji su mi pomogli u prikupljanju potpisa i koji su mi dali podršku te obećavam da ih neću iznevjeriti", rekao je Silvio Tomašević, kandidat za gradonačelnika Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI