HSS i Živi zid također uspješno predali kandidature

Živi zid Požega
(FOTO: Ante Mandarić)

05.05.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 5695

Jučer u večernjim satima su s ponosom predali i članovi Živog zida i HSS-a Požege njihove kandidature.

Živi zid ide na Gradsko vijeće i s kandidatom za gradonačelnika, a u županiju s listom za vijeće i kandidata za župana.

Gospodin Janeš iz Živog zida dao nam je izjavu kako je jako mala stranka bez velike infrastrukture bila na terenu i imali su dosta posla prikupiti potpise, ali ne zato što im je falilo građana koji nisu željeli potpisati, nego obraditi veliki val građana koji su željeli potpisati.


"Iznenađeni smo s pozitivnim reakcijama naših sugrađana i zahvaljujemo se za tu podršku. Kao prvi put u gradu i županiji se nadamo iz starta s dobrim rezultatom", rekao je gospodin Janeš.


Isto tako se nada i gospodin Predrag Livak sa svojim kolegama iz koalicije na pozitivan ishod ovih izbora i izjavljuje sljedeće: "Imamo dobar i kvalitetan kadar mladih i iskusnih ljudi na listi i vjerujem da će birači priznati i prepoznati tu kvalitetu te nam dati veliku podršku, iskreno mislim da će radi nezadovoljstva birača prema velikim strankama, nama omogućiti veliki uspjeh u ovim izborima", rekao je Predrag Livak.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI