Sulkovci dobili Kaptol, Kamen remizirao s Hajdukom (video)

30.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 14799

Sve momčadi sa samoga vrha ljestvice, od kojih su se danas uglavnom očekivale rutinske pobjede, uspjele su kiksati u današnjim utakmicama 12. kola 1. županijske nogometne lige. Tako je prvoplasirani Kaptol izgubio u Sulkovcima rezultatom 2:0, Eminovci su na domaćem terenu izgubili od Dinama iz Vidovaca 1:2, Hajduk je izvukao samo bod u Vetovu, a Mladost je na domaćem terenu remizirala protiv momčadi iz Buka.

Kamen izvukao bod protiv Hajduka

Hajduk iz Pakraca imao je tri boda u šaci skoro do kraja današnje utakmice. Kamen iz Vetova uspio je tek pred kraj utakmice, uz podršku domaće publike, smanjiti vodstvo, izjednačiti i skoro napraviti preokret.


- Bili smo bolji tijekom cijele utakmice. Na kraju smo se morali boriti da zadržimo bod - komentirao je duboko razočarani trener Hajduka Zoran Hofman.


Pogotke za Hajduk postigli su Marko Bukovac, Valentino Irasek i Goran Andričić. Za domaćine dvostruki je strijelac bio Marko Kljaić, a jedan je gol zabio Mato Martinović.



FOTO Pogledajte fotogaleriju s utkamice u Vetovu

Sulkovci iznenadili pobijedivši Kaptol

Vodeći Kaptol zakazao je danas u Sulkovcima. Prekinut je njegov pobjednički niz, a domaćini su zasluženo slavili golovima Roberta Vidakušića i Marka Vukoje za rezultat 2:0. Moglo je biti i više golova u mreži gostiju.

- Kaptol je igrao neprepoznatljivo, to kažu svi koji su ih i ranije gledali. Mi smo, s druge strane, dali sve od sebe i mislim da smo bili bolji i zasluženo pobijedili - komentirao je Dražen Majetić, tajnik NK Sulkovci za 034portal.

Krešo Poleti, trener i igrač Kaptola nije nastupio zbog ozljede i nije bio u Sulkovcima, ali kaže da su mu javili kako je igra njegove momčadi bila katastrofalna.

- Rekli su mi da nismo imali nijedan ozbiljan udarac ka njihovom golu i da su Sulkovci zasluženo pobijedili. Osim mene, na našoj strani nisu igrali Branko Sadilek, Damir Lujić i Tomislav Pranjić, ali to nam nije izgovor jer ni protiv Požege nije igrao veći broj igrača pa smo imali dobru igru. Ne znam u čemu je problem, u utorak ćemo imati trening pa ćemo vidjeti - kazao je Poleti.

Vidovčani slavili u Eminovcima (1:2)

Nakon teškog poraza prošloga vikenda na domaćem terenu od Požege, NK Dinamo iz Vidovaca danas je to nadoknadio ostvarivši pobjedu u gostima protiv jakih Eminovaca. Iako su Vidovčani imali više prilika, rezultat je bio izjednačen 1:1 do samoga kraja utakmice. Tada je sudac dosudio jedanaesterac za goste i oni postavljaju konačnih 1:2.

Za Dinamo je dvostruki strijelac bio Stjepan Adžić, a jedini gol za Eminovce postigao je Josip Švađumović.

Buk izvukao bod u Pavlovcima

Utakmica u Pavlovcima bila je puna preokreta. Ekipa BSK Bazinatours iz Buka krenula je napadački i povela 0:1, da bi domaćini ubrzo izjednačili i poveli. Rezultatom 2:1 završilo je prvo poluvrijeme, a gosti u nastavku uspijevaju izjednačiti.

Za domaću Mladost oba je gola postigao Draženko Kljaić, dok su strijelci za gostujuću momčad bili Marko Klepšić i Ivan Rezo.

- Igra je bila izjednačena, a moja je momčad pokazala možda najgoru igru u ovom dijelu prvenstva. Nama je problem što imamo više igrača koji zbog posla ne mogu redovito trenirati, a juniori koji dolaze redovito na treninge ne mogu biti nositelji igre - komentirao je Dražen Marjanović, trener Mladosti.

Svi rezultati 12. kola

Dinamo (R) - Papuk 0:3, Požega - Croatia 3:2, Eminovci - Dinamo (V) 1:2, Sulkovci - Kaptol 2:0, Kamen - Hajduk 3:3, Tim osvježenje - Jakšić 4:1, Mladost - BSK Bazinatours 2:2, Kutjevo - Slavonija 0:5

Tablica 1. ŽNL nakon 12. kola

1. KAPTOL.....................30 (40:13)
2. HAJDUK (Pakrac)............25 (39:25)
3. SLAVONIJA (Požega).........24 (39:17)
4. PAPUK (Velika).............22 (40:25)
5. EMINOVCI...................22 (23:16)
6. KAMEN (Vetovo).............21 (25:22)
7. MLADOST (Pavlovci).........19 (25:25)
8. JAKŠIĆ.....................17 (30:32)
9. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)...17 (29:32)
10. POŽEGA....................13 (21:27)
11. SULKOVCI..................12 (21:29)
12. DINAMO (Vidovci)..........12 (22:34)
13. BSK BAZINATOURS (Buk).....10 (21:29)
14. KUTJEVO....................9 (18:33)
15. CROATIA (Mihaljevci).......9 (23:45)
16. DINAMO (Rajsavac)..........8 (17:31)

Slavonija treća, Papuk četvrti

Nakon 12. kola, Slavonija se vraća prema vrhu ljestvice i zauzima 3. mjesto. Idućeg vikenda igra u Požegi protiv posljednjeg na ljestvici Dinama iz Rajsavca pa bi to trebalo značiti još 3 laka boda za Požežane. Drugoplasirani Hajduk ugostit će Tim osvježenje iz Kuzmice. Vodeći Kaptol ugostit će Kamen i to će biti zanimljiva utakmica. Papuk iz Velike sada je skočio na 4. mjesto i dočekuje Požegu, a Eminovci gostuju kod Croatije u Mihaljevcima. Mladost dolazi u Jakšić, a Sulkovci u Vidovce. U derbiju začelja, Kutjevo će gostovati u Buku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI