Nova politička struja u Općini Velika - NL ¨Preporod¨

Velika
(FOTO: Općina Velika)

04.05.2017. | M.B.
Pregleda: 8642

Nezavisna lista "Preporod" nova je politička struja na području Općine Velika. Nezadovoljni i ogorčeni situacijom u Općini, mladi Veličani i građani okolnih mjesta, odlučili su ujediniti svoje snage i okupiti se oko iskustva, dokazanog i stručnog čovjeka mr.sc. Vlade Zec, koji je bio i ostao samo svoj, uvijek spreman za rad i borbu za pobjedu, da uz njegovu pomoć Veliku učine ponovno VELIKOM - kao što je bila nekada.

Nositelj liste je mag. art. Robert Radman, 29-godišnji Veličanin, profesor u OŠ I. G. Kovačić u Velikoj koji nam je kratko rekao: ˝Želimo okončati razdoblje nerada te započeti novu eru, eru rada i discipline za sve žitelje Općine Velika. Nezavisna lista Preporod nema namjeru dijeliti svoje sumještane na ˝crvene˝ ili ˝plave˝, nego želi da svi zajedno sa svojim radom, voljom i idejom stvorimo funkcionalnu, nezavisnu i samoodrživu zajednicu za koju,kao takvu, imamo idealne uvjete˝.

NL "Preporod" pozvala je baš sutra predstavnike medija kako bi javnost upoznala s ostalim kandidatima s liste i programom rada kojeg su sastavili ovi mladi i prije svega, razočarani trenutnom situacijom u općini te ambiciozni ljudi.


Doznajemo da će se na konferenciji dotaknuti sve "škakljive" teme vezane za Općinu Velika kao što su turizam (bazeni, hotel), poljoprivreda, šumarstvo, infrastruktura (kanalizacija, plinovod) prometna povezanost i mnoge druge teme koje su postale breme u Velikoj, a mogle su Veliku odvesti na više i bolje pozicije, ne samo u županiji, već i u državi.


Čitajte nas i sutra kad ćemo vam donijeti više informacija o planu i programu rada "Preporoda".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI