Pobjeda Slavonije, Slavija poražena u Đakovu

3. HNL
(FOTO: M.J.)

04.05.2017. | M.J.
Pregleda: 3451

Jučer je odigrano "međukolo" u 3. HNL u kojem su naši klubovi ostvarili polovičan uspjeh. Slavonija je na domaćem terenu slavila protiv pretposljednje Koprivnice rezultatom 2:0, dok je Slavija pala na gostovanju kod Đakovo Croatije.

Slavonija je odigrala vrlo dobru partiju, stvorila puno dobrih prigoda od kojih je prvu realizirao Valentino Podobnik u 40. minuti. Nekoliko minuta ranije Podobnik je tukao glavom ravno u golmana, a onda je uštimao ciljničke sprave i matirao Tihelka. Do odmora se jednom sjajnom obranom istaknuo i Rezo i sačuvao vodstvo koje je u drugom poluvremenu povećao mladi Marko Karačić koji je u 74. minuti lijepo od vratnice pogodio za povratak Slavonije na pobjednički kolosjek.




Slavija je u Đakovu doživjela novi poraz, a s obzirom na pobjedu Belišća ponovno i te kako mora misliti o ostanku, svakako je vrlo važno izbjeći 15. poziciju na kraju sezone, a sada Pleterničani imaju 2 boda više od Belišća koje je trenutno na njoj. U 19. minuti odlično raspoloženi Dino Galičić probio je desni bok, odlično loptu ubacio u kazneni prostor gdje je najviši u skoku bio Josip Milardović koji glavom trese gostujuću mrežu. Na asistenciju Pongračića u 32. minuti Dino Galičić lijepo iz punoga trka šutira snažno i precizno i matira Petkovića za 2:0. Slavija je do počasnog pogotka došla u 90. Minuti preko Josipa Jakovljevića koji je odlično reagirao na jedan ubačaj i glavom smanjuje rezultat. Imala je Slavija u 75. Minuti prigodu smanjiti rezultat, pa do kraja pokušati uloviti bod, no lijep udarac Marka Šubare završio je na gredi domaćeg gola.


U 26. kolu Slavonija putuje u Bjelovar, dok je Slavija domaćin Mladosti iz Ždralova.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI