Pronađen 53-godišnjak koji je tjelesno napao liječnicu u Domu zdravlja

Policija
(FOTO: ilustracija)

04.05.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 8164

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u utorak, 2. svibnja 2017. godine, oko 18 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, u prostorijama Doma zdravlja, verbalno i tjelesno napao 30-godišnju zaposlenicu koja je lakše ozlijeđena zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u mjesecu travnju 51-godišnjakinji otuđio novčanik s dokumentima te je dana 16. travnja u Požegi s bankomata podigao novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 16 i 18 godina s područja Pleternice koje se sumnjiči da su u razdoblju od 20. do 29. travnja 2017. godine, u mjestu Frkljevci, provalili u kuću u vlasništvu 65-godišnjaka, a također u istom mjestu, u razdoblju od 24. do 28. travnja 2017. godine, provalili u vlasništvu 70-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI