Hrvatska seljačka stranka predala listu za Županijsku skupštinu Požeško - slavonske županije

Željko Jakopović
(FOTO: Anđelko Banović)

03.05.2017. | M.M.
Pregleda: 4475

Dana 03. svibnja 2017. godine, u 09:00 sati, Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Požeško – slavonske županije predala je listu sa kandidatima za novi saziv Županijske skupštine Požeško-slavonske županije, na lokalnim izborima koji će se održati 21. svibnja 2017. godine.

U nazočnosti kandidata sa liste Ivane Ivanika, Maria Glavas te Marine Lukić, listu je predao predsjednik Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke te nositelj liste, aktualni dožupan Željko Jakopović.

Hrvatska seljačka stranka Požeško-slavonske županije ide samostalno sa listom za Županijsku skupštinu, te su na njoj ponajviše vlasnici i članovi OPG-a, te spoj mladih školovanih ljudi sa starijim iskusnijim članovima Hrvatske seljačke stranke. Na listi su zastupljene i žene sa potrebnom kvotom od 40 % od toga dvije bivše kandidatkinje za najuzorniju seosku ženu.


Listom je obuhvaćena cijela Požeško-slavonska županije, svi gradovi i općine a HSS se nada vrlo dobrom rezultatu – istaknuo je predsjednik ŽO HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI