Ivica Zeba osvojio ¨Bljesak¨

Ivica Zeba
(FOTO: I.Z.)

03.05.2017. | I.Z.
Pregleda: 5005

Na trinaestom memorialnom Taekwon-do turniru Bljesak, održanom uNovskoj, Veličani su sudjelovali sa sedam natjecatelja. Natjecanje seodvijalo u borbama 3 puta 2 min, juniori i kadeti.

U konkurenciji dvanaestklubova s preko 300 natjecatelja. Ivica Zeba je u kadetima došao dosvog prvog zlatnog odličja. Ni ostali borci nisu ostali bez rezultatapa tako naša juniorka Patricia Mandić osvojila broncu, juniorka MonikaJelić također broncu (naravno svatko u svojoj težinskoj kategoriji),kadetkinja Lucija Zeba broncu, kadet Mihael Zeba srebro, kadet PetarDalić srebro, a našem prvaku s prošlog turnira, Filipu Pavlović,nedostajala je jedna borba da dođe u borbu za odličje.




Žao nam je štonaš junior, Ivan Čačić, ovaj put zbog ozljede nije mogao nastupiti.Natjecanje se odvijalo na četiri borilišta, tako da je uz dobruorganizaciju natjecanje završilo u odličnom ozračju. Nadam se da ćenam ovo iskustvo pomoći u pripremi za prvenstvo Hrvatske, koje će seodržati u lipnju, u Zadru.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI