Dejan Radanac iz Broda prvi istrčao Panežićevu utrku, a u ženskoj konkurenciji prva je Marijana Švajda iz Požege

44. Memorijalna utrka Zvonko Panežić
(FOTO: 034 portal)

30.04.2017. | M.M.
Pregleda: 9577

Danas je održana 44. Memorijalna utrka Zvonko Panežić na kojoj je sudjelovalo više od 120 trkača.Start utrke je bio u 10:00 sati u Velikoj, a cilj u 12:00 sati u Požegi u Ulici sv. Florijana u dužini od 15,6 km, dok je "Pandetova petica" kretala iz Mihaljevaca i iznosila je 5 km.

Pravo nastupa su imale sve punoljetne osobe te prvih sto koji su došli do cilja dobili su majice, a svi su dobili medalje i plakete.





U muškoj kategoriji prvi je istrčao trasu od Velike do Požege Dejan Radanac iz Slavonskog Broda od 53 minute i 46 sekundi, drugi je bio Antonijo Đurđević iz Požege i treći Mislav Perić iz Velike.





U ženskoj kategoriji prva je bila Marijana Švajda iz Velike s vremenom od 1 sat 12 minuta i 38 sekundi dok je u "Pandetovoj petici" od Mihaljevaca prva bila Hana Ledić.




I ove godine na Memorijalnoj utrci Zvonko Panežić sudjelovala je obitelj Kakuk iz Požege, odnosno Ana, Igor i Helena Kakuk koji su i članovi Atletskog kluba Požega.




"Do ljubavi prema trčanju je došlo tako što suprug trči od svoje desete godine pa je to prenio na mene, ja na kćer, a kćer na sina. Sin trenutno nije mogao danas trčati ali to ne znači da neće nagodinu. Meni je ovo osmi puta da trčim ovaj memorijal ali istrčala sam i dva polumaratona, jedan u Požegi 2015. i u Ljubljani 2016. godine.

Cilj nam je da trčimo kao obitelj svake godine ovu memorijalnu utrku te smo jako sretni što smo ljubav prema trčanju prenijeli na svoju djecu što nije bilo niti malo lagano jer od kćerinog osmog razreda ju potičem na trčanje, a rezultat je došao tek kada je postala maturant." - rekla nam je Ana Kakuk
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI