Foto natječaj ¨Papuk i ljudi¨

Fotonatječaj "Papuk i ljudi"
(FOTO: PP Papuk)

28.04.2017. | M.B./PP Papuk
Pregleda: 2682

Kako bismo potaknuli sve posjetitelje, slučajne prolaznike i zaljubljenike u prirodu i fotografiju da sinergiju čovjeka i prirodnih ljepota Parka prirode Papuk ovjekovječe objektivom, Javna ustanova organizira foto natječaj "Papuk i ljudi". Tema će tako biti povezanost čovjeka i prirode koja doprinosi stvaranju boljeg svijeta u kojemu živimo.

Natječaj je otvoren od 26. travnja 2017. i traje do 10. svibnja 2017. godine, a pravo sudjelovanja imaju svi ljubitelji fotografije. Autori na natječaj mogu prijaviti do 3 fotografije koje moraju biti snimljene isključivo na području Parka prirode Papuk.

Nakon što Povjerenstvo izabere fotografije koje će ući u uži izbor, pobjednike će odlučiti broj "lajkova" na fotografijama koje će biti objavljene na službenoj Facebook stranici Parka prirode Papuk u periodu od 11. svibnja do 25. svibnja 2017. godine.


Proglašenje pobjednika biti će 26. svibnja, odnosno u tjednu kada će Javna ustanova uz brojna događanja obilježiti 18 godina od osnivanja, te 10 godina proglašenja geoparka.


Predviđen nagradni fond iznosi 1000,00kn za 1., 500,00kn za 2. i 300,00kn za 3. mjesto.

Sve detalje i pravila natječaja možete vidjeti na ovom LINK-u.

Ako se želite prijaviti na natječaj morate preuzeti i ispuniti PRIJAVNICU.

izvor: www.pp-papuk.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI