SDP Požega živi u nadi za Milanovićev povratak!??

Facebook stranica SDP Požega
(FOTO: Facebook)

27.04.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 5377

Kada posjetite Facebook stranicu SDP Požega, možete dobiti dojam da je bivši premijer i bivši predsjednik stranke još uvijek aktualan predsjednik.



Isto tako, na Facebook stranici Zdravka Ronka, ne možete vidjeti da se igdje spominje Davor Bernardić, sadašnji predsjednik SDP stranke, zli jezici bi rekli da ga požeški SDP izbjegava kao đavao krsnu vodu.


Prije otprilike godinu dana, kada je Ronko bio član predsjedništva SDP-a, tražio je da se Bernardića izluči/izbaci iz stranke. Smatra li Ronko da je to tako trebalo biti pa ignorira njegovu pobjedu na stranačkim izborima, ne znamo.




Jedno je sigurno, vrh SDP Požega i vrh SDP Hrvatska žive odvojene živote i očito jedni druge uspješno izbjegavaju što sigurno ne leži do Bernardića. Je li SDP Požega još uvijek dio te Demokratske stranke Hrvatske, dalo bi se malo posumnjati, a to i je razlog zašto uvijek napominjemo i pišemo RONKOV SDP.

Unatoč onom što se iza svega toga skriva, odlučili smo pomoći TIMU 2 (SDP Hrvatska) da se ipak aktiviraju te im poručujemo- "ima vas još i uskoro dolaze druga vremena".



SDP-ova Facebook stranica već drugi puta poziva svoje MNOGOBROJNE članove da dođu na potpisivanje i davanje podrške kandidatima, tekst prenosimo u cijelosti:

"Drage članice, članovi i simpatizeri, u četvrtak 27.04.2017. s početkom u 10:30 sati, ispod bolti pokraj Kavane Boba, kandidat za župana Požeško-slavonske županije s kandidatima za zamjenike te kandidat za gradonačelnika Grada Požege i kandidati za zamjenike Socijaldemokratske partije Hrvatske pridružit će se aktivistima SDP-a ŽO Požeško slavonske u prikupljanju potpisa za kandidature. Pozivamo Vas da nam se pridružite!"

Nadamo se da smo SDP-u pomogli u prikupljanju potpisa sa širenjem ovog i pratit ćemo kako će se situacija odvijati.

Također, pozivamo sve stranke i nezavisne liste da nam se jave u redakciju ( mail: [email protected] ) kako bismo mogli najaviti i njihove akcije za prikupljanje potpisa u cijeloj županiji (od Lipika -Pakraca -Požege -Kutjeva - Pleternice).

Još jednom, svim kandidatima i strankama želimo sve najbolje, uspjeh i sreću na ovim izborima redakcija 034 Portala i urednik Ante Mandarić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI