Cesarićeva škola dobila novo dječje igralište

Novo igralište
(FOTO: Pozega.hr)

26.04.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 3386

Na zadovoljstvo svojih brojnih učenika OŠ "Dobriša Cesarić" dobila je novo dječje igralište s četiri sprave. Za ovo igralište Hrvatska elektroprivreda donirala je 100.000 kuna koji su se utrošili za nabavu igrački koje su postavljena na igralište, dok je Grad Požega odradio pripremne građevinske radove.

- Nakon OŠ Julija Kempfa i igrališta koje je namijenjeno djeci s posebnim potrebama zadovoljstvo mi je što je sad OŠ "Dobriša Cesarić" dobila donaciju s kojom je opremljeno ovo dječje igralište. To je samo pokazatelj da smo aktivni na svim područjima, osim sredstava iz gradskog proračuna kroz koja su u mjesnim odborima planirana slične aktivnosti i sadržaji poput ovoga. Zadovoljan sam što je škola dobila ovakve sadržaje jer je važno da ovi mališani imaju sigurno igralište gdje provode svoje slobodno vrijeme – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović tijekom današnjeg obilaska igrališta.

- Ovo je igralište koje se nalazi ispred škole i uvelike će ga koristiti djeca iz cijeloga grada, tako da neće biti na korist samo školskoj djeci – rekla je ravnateljica škola Zvjezdana Krip.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI