Požežani izdominirali na XX. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu

Fitness club Požega
(FOTO: Privatna kolekcija)

24.04.2017. | H.R.
Pregleda: 14187

Posebno priznanje HBBS-a FK Play za najveći broj juniora na XX. Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu.



Davor Vukadin zlato u kategoriji BB do 75 kg juniori. Karlo Vajzer srebro u kategoriji BB  do 75 kg juniori. Oliver Franjić zlato u kategoriji BB iznad 75 kg juniori i apsolutni juniorski prvak Hrvatske u BB. Filip Kezić zlato u kategoriji junior men`s physique niska. Dino Berić srebro u kategoriji junior men`s physique niska. Josip Lukačević bronca u kategoriji junior men`s physique niska. David Havrlišan srebro u kategoriji junior men`s physique visoka. Filip Kezić apsolutni juniorski prvak Hrvatske u kategoriji men`s physique. Robert Lukačević srebro u kategoriji junior classic BB. Mislav Đurin bronca u kategoriji junior classic BB. Oliver Franjić zlato u kategoriji BB  do 80 kg seniori. Oliver Franjić apsolutni seniorski prvak Hrvatske u BB (najprestižnija nagrada cijelog natjecanja). Filip Kezić zlato u kategoriji  men`s physique niska. Dino Berić bronca u kategoriji men`s physique niska.







Ekipno drugo mjesto na XX.  Hrvatskom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu.



"Svaka čast dečkima na izuzetnoj disciplini i velikim odricanjima. U subotu se znalo tko su požežani. Hvala našim navijačima i svima koji si, na bilo koji način, pomogli ovim dečkima. Izuzetno sam ponosan na priznanje Hrvatskog bodybuilding saveza za rad s mladima (juniorima) i na to što smo, u muškoj konkurenciji bili uvjerljivo najbolji klub na natjecanju", rekao je Hrvoje Raguž.



Antonio Furić i Oliver Franjić za 2 tjedna nastupit će na Europskom prvenstvu u bodybuildingu u Španjolskoj Santa Suzani, dok ostali imaju kraći odmor i kreću s treninzima za nova natjecanja.

Hrvoje Raguž, fitness klub Play












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI