Luka Brus i Antun Puklavac odvojili treće mjesto na turniru u Zenici

Karate-do klub u Zenici
(FOTO: Privatna kolekcija)

24.04.2017. | D.O.
Pregleda: 3159

Po prvi put članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su na turniru Zenica Karate Master 2017. u Bosni i Hercegovini u organizaciji Karate kluba Kumite .

Požeški klub su predstavljali Luka Brus i Antun Puklavac koji su na natjecanju u borbama u svojim kategorijama osvojili treće mjesto- doznajemo od trenera Zdenka Oroza koji ističe da su po prvi put na natjecanju gdje je suđenje bilo iz Fudokan sudačkog saveza što znači da su borbe malo grublje,snažnije bez zaštitne opreme na stopalima, potkoljenicama.




"Dobro smo odradili borbe. Bilo je preko 200 natjecatelja iz 18 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.Konkurencija je bila dosta velika. Luka Brus je prešao u višu kategoriju, kadeti od 14 do 15 godina, a s obzirom da je on najniži u svojoj kategoriji i po visini i po kilaži, njegova kategorija je bila atraktivna i vrlo jaka za njega."




Na ovom natjecanju požeški borci su se natjecali samo u borbama, zbog napornog putovanja, a dio njihovog nastupa možete vidjeti na službenim facebook stranicama Karate-do kluba Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI