Kuzmičani u zadnjih 15 minuta napunili mrežu Jakšiću

29.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9013

Igrači Tim osvježenja iz Kuzmice na domaćem su stadionu Park večeras uvjerljivo svladali Nogometni klub Jakšić rezultatom 4:1. Zanimljivo je da je do 75. minute bilo izjednačeno 1:1.

- Igra je bila ravnopravna skoro do kraja, mislili smo da će završiti neriješeno, no onda smo dobili dva traljava gola - komentirao je Davor Karan, predstavnik NK Jakšić.

Požega svladala Croatiju 3:2


Zanimljivo je bilo i u Požegi, gdje je NK Požega na kraju pobijedila Croatiju iz Mihaljevaca rezultatom 3:2. Na poluvremenu je bilo 2:0, Požega je u jednom trenutku čak vodila 3:0, a gosti su do kraja utakmice uspjeli tek smanjiti njihovo vodstvo. Na strani Požege strijelci su bili Ivan Škoda, Jurica Bešlić i Miroslav Lujić (11 metara), a za Croatiju Miroslav Spasojević i Marko Pavelić (također 11 metara).


- Utakmica je bila iznimno fer i korektna - komentirao je Krešimir Bubak, predstavnik NK Požega.

Mile Pavelić zabio 3 gola za Slavoniju

Glavni požeški klub, NK Slavonija očekivano je pobijedio u gostima kod Kutjeva rezultatom 0:5. Na poluvremenu je bilo 0:1, a onda su se domaćini umorili i gosti iz Požege su u potpunosti razbili njihovu igru.

- Još su Kutjevčani nekako parirali u prvom poluvremenu, ali kada su se iscrpili bilo je gotovo. Imali smo još prilika, ali možemo biti zadovoljni i ovakvim ishodom - komentirao je predstavnik Slavonije Tomislav Pavelić.

Na utakmici Kutjevo - Slavonija trostruki je strijelac bio Mile Pavelić, a dva je gola za Požežane postigao Mislav Včelik.

Papuk očekivano slavio u Rajsavcu

Na utakmici u Rajsavcu gostujući Papuk iz Velike, također očekivano, svladao je domaći Dinamo rezultatom 0:3.

Sutra se igra derbi 12. kola u Vetovu, gdje će Kamen ugostiti Hajduk iz Pakraca. Mladost će u Pavlovcima dočekati BSK Bazinatours iz Buka, Eminovci dočekuju Dinamo iz Vidovaca, a Kaptol ne bi trebao imati većih problema u Sulkovcima. No, i oni su pokazali da mogu iznenaditi na domaćem terenu kada su nedavno remizirali protiv požeške Slavonije, zato valja pričekati sutrašnji dan i vidjeti kako će završiti 12. kolo 1. županijske nogometne lige.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI