U Viškovcima prezentiran projekt ¨Zeleni otok za čisti potok¨

Viškovci
(FOTO: 034 portal)

23.04.2017. | M.M.
Pregleda: 7700

Udruga "Gradina" iz Viškovaca jučer je prezentirala projekt Zeleni otok za čisti potok, financiran od Zaklade Slagalica, na natječaju "Lokovez"!

Posađena je tematska staza duda, od strane djedova, baki i unuka s oznakama na kojima piše tko brine za koji dud - svako dijete ima svoj dud! A jučer je započela i nagradna igra te čiji dud ostvari najbolji napredak dobiva za Kuzmine žetone za igre u zabavnom parku!





Također, postavljen je zeleni otok s eko kantama za što su djeca dobila edukaciju - o vrstama otpada i važnosti recikliranja, a na kraju- najzabavniji dio je dječje igralište!





Projekt je podupirao Grad Pleternica te je udruga zahvalna gradonačelnici na dolasku i podršci kroz cijelu godinu! Gradonačelnica Grada Pleternice zahvalila je članovima udruge na izuzetnom angažmanu na uređenju naselja te iskazala podršku radu udruge!




Predsjednik Matej Bošnjak zahvalio je sumještanima na volonterskom radu, Gradu na podrški, Poduzetničkom centru Pleternica na savjetima pri provedbi te posebno Zakladi "Slagalica" na podršci!







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI