Mihaljevačka Croatia dio je akcije ¨maknimo djecu s ulice”

NK "Croatia" Mihaljevci
(FOTO: M.J.)

20.04.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 4103

Tvrtka Kik nastavlja svoj "pohod” po Slavoniji u Mihaljevcima. Naime u sklopu akcije "maknimo djecu s ulice” ova velika kompanija obukla je i nogometaše Croatije iz Mihaljevaca, županijskog prvoligaša.

– U ime kluba zahvaljujem se Kik-u na donaciji, prije svega gospodinu Rimcu i gospođi Nataši koji su nam i uručili opremu. Ne trebam niti govoriti kako je svaka pomoć dobrodošla u ovim teškim vremenima, od srca veliko hvala – rekao je Dražen Franjić, dugogodišnji predsjednik Croatije.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala. Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €. Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €. Na njemačkom je KiK skraćenica za "Kunde ist König”, što prevedeno znači "kupac je kralj”, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti !



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI