Livak za gradonačelnika, zamjenici Dejan Miščević i Krešimir Štefek

Potpisivanje koalicijskog sporazuma HSS-a, HNS-a i HL-a
(FOTO: I.V.)

19.04.2017. | I.V.
Pregleda: 10473

U prostorijama požeškog HSS-a danas je potpisan koalicijskisporazum između Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske narodne stranke i Hrvatskihlaburista o zajedničkom izlasku na lokalne izbore 21.05.2017. godine.

Koalicijski sporazum potpisali su predsjednik požeškog HSS-aPredrag Livak, predsjednik požeškog HNS-a Bilmez i Krešimir Štefek iz Hrvatskihlaburista.




Kandidat za gradonačelnika bit će predsjednik požeškog HSS-aPredrag Livak dok će mu zamjenici biti HSS-ov doktor fizikalne medicine, DejanMiščević i Krešimir Štefek iz Hrvatskih laburista.


Krešimir Štefek je istaknuo kako će se zalagati za radničkaprava, povećanje minimalca te konstantne brige oko radnika i njihovih prava.



Dejan Miščević, liječnik specijalist fizikalne medicine,istakao je da je njegovo područje interesa zdravstvo, socijalna skrb, mladi,odnosno, zdrav život.



Livak je istakao da od izbora očekuje rezultat od dva do trivijećnika u Gradskom vijeću te prolazak u drugi krug, kada je u pitanjukandidat za gradonačelnika. Najavio je vrlo kvalitetnu i čvrstu listu zaGradsko vijeće sastavljenu od mladih ljudi, obrazovanih ljudi, branitelja,liječnika, poljoprivrednika i umirovljenika.



Prgram su izradili i sastojat će se od pet ključnih stvari,koje kako kažu, će predstaviti na vrijeme u kampanji kako druge stranke ne bipokrale njihove ideje.



Uvjereni su da matematički zajedno imaju puno veće izgledeosvojiti značajno veći broj glasova nego na prošlim izborima, što je s obziromna postojeću političku situaciju u drugim strankama i za očekivati.

U Gradskom vijeću postoji mogućnost koalicije ali nadrugačiji način nego što je to bilo do sada, tko je s kim. Kao osnova zasklapanje koalicije je usvajanje našeg programa – rekao je kandidat zagradonačelnika Predrag Livak






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI