Dan županije uz svečanu sjednicu, humanitarni koncert, sajam, Županijski mozaik i svetu misu

Čolić i Tomašević
(FOTO: M.M.)

19.04.2017. | M.M.
Pregleda: 4755

Župan Požeško slavonske županije Alojz Tomašević održao je danas konferenciju za novinare u kojoj je iznio plan programa za proslavu 807. obljetnice obilježavanja Dana županije u petak, 21. travnja.

Tako će obilježavanje početi polaganjem vijenaca na trgu 123. brigade te svečanom sjednicom u Glazbenoj školi u 13:00 sati na kojoj će prisustvovati predsjednik Vlade Andrej Plenković.




"Iako je Dan županije 14. travnja, zbog Velikog tjedna pomaknuli smo proslavu na 21. travnja. U večernjim satima nakon svečane sjednice, pripremili smo Humanitarni koncert u SD Tomislav Pirc u Požegi za našu malu sugrađanku Rinu Beble. Ovim putem bih se zahvalio svim institucijama koje su nam pomogle u organiziranju koncerta, a i građanima koji su do sad kupili karte i još će kupiti. 22. travnja, u subotu, pripremili smo sajam gdje će obiteljska gospodarstva te gradovi i općine iz naše županije moći pokazati ono čime se bave i što proizvode", rekao je župan Tomašević.


Tradicionalni Županijski mozaik ove godine se održava u Lipiku s početkom u 17:00 sati na kojem sudjeluje preko 500 izvođača iz 20-ak udruga diljem naše županije. Završetak obilježavanja Dana županije bit će sveta misa u katedrali u Požegi u 18:30 sati za sve branitelje koji su svoje živote dali za Domovinu.



Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Požeško-slavonske županije sa svojim predstavnikom Ljubanom Čolićem skupio je 5000 kuna te će iznos uplatiti na račun male Rine.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI