Motociklisti za poginule branitelje

Motociklisti u Pakracu
(FOTO: Pakrački list)

18.04.2017. | Pakrački list
Pregleda: 3680

Pakrački moto – klub "Vitezovi tame" i ove će godine biti dio projekta "26 krunica za 26 godina" kojim branitelji motoristi u masovnoj koloni motociklima obilaze mjesta stradavanja i spomenike u čast poginulim braniteljima diljem Hrvatske. Posebno izrađene kamene krunice i za ovu priliku posvećene u Međugorju položit će na 26 unaprijed određenih lokacija poznatih po doprinosu u Domovinskom ratu. U Pakracu će kolona također zastati i to 26. travnja u 14 sati kad će sudionici pristigli iz pravca Slavonskog Broda moliti 19. po redu krunicu te zapaliti svijeće na RKT groblju kod centralnog spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

Naši motociklisti bit će aktivni i nekoliko dana kasnije, točnije 1. svibnja kada je na rasporedu "5. Moto defile Bljesak" kojim branitelji motoristi odaju počast sudionicima VRA Bljesak. Prema najavljenom programu kolona motociklista krenula bi u popodnevnim satima s centralne proslave u Okučanima, potom bi se najprije  stradalima poklonili pred lipičkim centralnim spomenikom, da bi isto učinili i dvadesetak minuta kasnije na RKT groblju u Pakracu.

izvor: www.pakrackilist.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI