Udruženje obrtnika PSŽ i političari dijelili tisuću porcija posnog ručka u Požegi

Posni ručak u Požegi
(FOTO: M.M.)

14.04.2017. | M.M.
Pregleda: 6284

Povodom Uskrsa i  Uskršnjeg sajma danas je u Šetališnoj zoni u Požegi  Udruženje obrtnika Grada Požege organiziralo i počastilo građane s tisuću porcija posnog ručka. Dijeljenju posnog ručka sudjelovali su i naši gradski i županijski političari.








"Obrtnička komora 4. put, a možemo reći i tradicionalni priprema za Veliki petak i za Badnjak tisuću porcija posne hrane za naše građane.


Danas smo posluživali perkelt od soma i kajganu sa srimušom i tartufima povodom Uskrsa." - rekao nam je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk




Ovo je jedna predivna akcija gdje je poveznica naših obrtnika, prijatelja koji na današnji dan, bilo pitanje Badnjaka ili kao danas Velikog petka kada obrtnici žele svojim sugrađanima pokloniti jedan posni obrok.

Ovakve manifestacije su važne za nas jer su dokaz da nije sve u novcu, da nisu naši obrtnici ili ugostitelji osobe koje isključivo idu na profit već i obrnuto.

Na ovakav način pomaže se svima kako bi se osjetio duh zajedništva i Uskrsa." - rekao je župan Alojz Tomašević




"Lokalna uprava i samouprava mora biti u službi privrede, malih privrednika, obrtnika i to je ono jedino što će nas izvesti iz stanja u kojem jesmo jer je budućnost u obrtništvu i privredi. Ovakvim akcijama mi pokazujemo da kao politika moramo i možemo biti uvijek uz njih pa tako i na ovoj prekrasnoj tradicionalnoj akciji gdje vidimo da se dosta naših građana okupilo i sa zadovoljstvom sve ovo pozdravilo i prihvatilo." - rekao nam je dogradonačelnik Darko Puljašić






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI