HSS-ov kandidat za gradonačelnika Požege je Predrag Livak

Predrag Livak, predsjednik požeškog HSS-a
(FOTO: I.V.)

14.04.2017. | P. Livak
Pregleda: 4638

Na sjednici Gradskog odbora HSS-a Požega koja se održala u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. godine, donijeta je jednoglasna odluka da će kandidat HSS-a Požega za gradonačelnika Požege biti Predrag Livak.

Požeški HSS na izbore izlazi u koaliciji sa Hrvatskonm narodnom strankom i Hrvatskim laburistima, a ovoj koaliciji će se pridružiti još nekoliko političkih stranaka i nezavisnih kandidata.

Kandidati za zamjenika gradonačelnika će biti iz Hrvatske narodne stranke i Hrvatskih laburista.


Prvi na listi za Gradsko vijeće Požege biti će Predrag Livak, drugi na listi će biti predstavnik Hrvatskih laburista, a treći na listi će biti predstavnik Hrvatske narodne stranke.


Program za izbore je gotov i biti će pravovremeno predstavljen javnosti.

Predrag Livak, kandidat za gradonačelnika Požege: "Očekujem da će za naše kandidate glasati glasači svih profila, a posebno oni nezadovoljni politkom lijeve i desne opcije u gradu Požegi, mladi, umirovljenici, poljoprivrednici te ekološki osviješteni građani i ljubitelji prirode. Svjestan sam da ne mogu pobijediti u prvom krugu, a o prolasku u drugi krug i o pobjedi vrlo otvoreno ću razgovarati sa svojim sugrađanima. Jer su moji sugrađani jedini koji o tome odlučuju, a to nikako nisam ja, niti moja konkurencija. Na kraju želim prvi čestitati svima onima koji će pobijediti u prvom krugu izbora, a svojim sugrađankama i sugrađanima želim Sretan Uskrs!"


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI