Pleternička dvorana kao primjer dobre prakse

Lipšinić i Jozić
(FOTO: Pleternica.hr)

13.04.2017. | M.B./Pleternica.hr
Pregleda: 3647

Kada su u pitanju primjeri dobre prakse onda je Pleternica nadaleko poznata po svojoj maloj hidroelektrani, međutim niti drugi projekti nisu nezapaženi. Kako bi sa što više iskustva i informacija pristupili projektiranju i gradnji sportske dvorane gradonačelnica Ozlja, Gordana Lipšinić je sa suradnicima danas posjetila Pleternicu i obišla sportsku dvoranu.

- Vaša dvorana je trodijelna i nešto veća nego ona koju mi planiramo graditi. Vidi se da ste vodili brigu o optimalnosti, odnosno gradilo se ono što je gradu potrebno - kazala je Lipšinić.

Pleternička gradonačelnica je kolegicu Lipšinić upoznala s detaljima projektiranja, izgradnje izvorima financiranja te upravljanja dvoranom danas. - Drago mi je da ste odabrali našu dvoranu jer smo uložili dosta truda kako bi i najmanji detalj bio na najvišem nivou kvalitete. Iskorištenost ove dvorane je vrlo velika. Koristi je naša osnovna škola, sportske udruge sa područja grada, rekreativci, a u dvorani se i povremeno organiziraju i društveno-kulturna događanja - kazala je Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI