Velika donacija tvrtke KIK Nk Papuku

Donacija Nk Papuku
(FOTO: M.J.)

12.04.2017. | M.J.
Pregleda: 4095

U sklopu akcije "maknimo djecu s ulice" tvrtka Kik pomogla je brojne klubove, a nedavno i NK Papuk iz Velike koji je dobio 100 kompleta sportske opreme, dakle majice, gaćice i štucne.

Svaka pomoć je uvijek dobrodošla, a ovo je zaista ogromna pomoć za nas. Opreme nikada dovoljno, posebno kada je u klubu puno kategorija i ljudi. Od srca se u ime kluba zahvaljujem Kik-u i gospodinu Rimcu na ovoj donaciji – rekao je Valentin Raguž koji je u Slavonskom Brodu preuzeo ovu vrijednu donaciju.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala. Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €. Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €. Na njemačkom je KiK skraćenica za "Kunde ist König”, što prevedeno znači "kupac je kralj", a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI