Gradu Požegi dodijeljeno 800 tisuća kuna bespovratnih sredstava

(Ilustracija)
(FOTO: pozega.hr)

10.04.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 2766

Gradonačelnik Vedran Neferović danas će u Vinkovcima prisustvovati potpisivanju ugovora između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije s predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave o sufinanciranju projekata po Programu podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu. Bespovratna sredstva u iznosu od 800 000 kuna dobili su Grad Požega te Požeško-slavonska županija.

Dobivena sredstva u Gradu Požegi bit će uloženu u obnovu pješačke zone, točnije za uređenje Mesničke i Cehovske ulice do raskrižja kod zgrade suda.

Ove će godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije financirati 134 projekta vrijednih 45 milijuna kuna. Ovim programom podržava se razvoj lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI