Judaši iz Čaglina osvojili tri medalje u Svetoj Nedjelji

Judaši iz Kutjeva i Čaglina
(FOTO: R.G.)

09.04.2017. | R.G./M.M.
Pregleda: 3607

Na Međunarodnom judo turniru Sakura kup održanom 8.4.2017. u Svetoj Nedelji nastupilo je 440 natjecatelja iz 31 kluba.








Judo klub Kutjevo sa sekcijom Čaglin nastupio je s 23 natjecatelja i donio kući 23 medalje. Zlato su osvojili : Petar Marijanović, Petra Grgurić(bronca u većem uzrastu), Ivona Bošnjak(zlato i u većem uzrastu) i Lorena Grgurić. Srebrom su se okitili : Ema Fridrih ( srebro i u većem uzrastu), Jakov Šipoš,Gabrijel Pečurlić,Ivana Grgić( bronca u većem uzrastu), Lara Pečurlić.. Brončanu medalju su osvojili: Lana Knaus, Sara Antunović ( bronca i u većem uzrastu), Marko Tonček, Petra Grgić, Lorena Švajda ( bronca i u većem uzrastu), Vanesa Grgurić, Marta Vidmar.





Ivona Bošnjak proglašena je za najbolju natjecateljicu u uzrastu curica do 10 god. Ovaj put bez medalje su ostali Marin Knaus, Goran Miloš, Helena Bobinac i Marija Marijanović osvojivši 5 mjesto.




Ostvareni rezultati su plod upornog i kvalitetnog rada judaša i trenera te podrške roditelja koji prate svoju djecu i podržavaju ih sa tribina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI