Medveščak iskoristio nekoliko loših minuta Plamenih, uzvrat u srijedu

Košarkašice Plamena
(FOTO: M.J.)

09.04.2017. | M.M.
Pregleda: 3216

Požeške košarkašice nisu uspjele prirediti senzaciju u Zagrebu, no svojim dobrom partijom natjerale su aktualne državne prvakinje na puni angažman tokom svih 40 minuta.

Medveščak – Plamen 70:47 (18-16, 26-10, 11-10, 15-11)

Medveščak: Petrak 3, Arežina, Nimac 1, Tadić 4, Borović 24, Franić, Todorić 1, Majstorović 18, Radoš 6, Grizelj, Bura 11, Macan 2


Plamen: M. Lovrić 2, P. Lovrić 7, Šegota, Vojtulek 2, Bašić, Mandir 19, K. Soldo 9, L. Soldo, Pandža Brnić, B. Soldo, Berger, Bogoje 8


Odlično su naše košarkašice otvorile utakmicu, imale su prednost 11:5, a na prvi odmor otišle su sa zaostatkom od 2 poena. Dobro su odigrale i uvod u drugu četvrtinu, u 13. minuti bile na samo pola koša iza Medveščaka. Tada je usljedio jedini loš period u igri naših košarkašica koji je na kraju presudio pobjednika. Medveščak je zaista sjajna ekipa koja kažnjava svako opuštanje i jednostavno su iskoristile što su u tom dijelu utakmice bile svježije zahvaljujući široj klupi.

Od naših standardno najbolja ikona HR ženske košarke Sandra Mandir, odlična Ivona Bogoje, a sve ostale jako dobre, ali uz još dosta prostora za napredak koji očekujemo već u srijedu kada Medveščak dolazi u Grabrik.

To je bez dileme sportski događaj godine u Požegi i našoj županiji, pa je jasno da bi svi sportski zaljubljenici morali biti na tribinama i djevojkama dati podršku da naprave pravo sportsko čudo i odvedu seriju do treće utakmice. Uz još bolju partiju, pravu podršku s tribina, ali vjerojatno i malo rumenila u licu protivnica iz njima jako dobro znanih razloga, pobjeda nije nemoguća misija!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI