Neuspješna prodaja APP dionica ugrozila trenutnog gradonačelnika

Atletičari idu autobusom APP-a
(FOTO: Aleksandar Grlić)

09.04.2017. | A.M.
Pregleda: 14239

Što se skriva iza neprodanih App-ovih dionica nije moguće saznati jer, kao i većina trgovanja gradonačelnika Neferovića, sve je u nekoj magli, tmini i tami, stoga možemo samo nagađati što se zapravo dogodilo iza ovog.

Uspješna prodaja Baške koja je nekoga ili neke doista obradovala (da ne kažemo "oparila") je bila jedan od niza strukturnih i strateških poteza na putu prema propasti našeg slavnog, uskoro bivšeg gradonačelnika i budućeg sjajnog dožupana.

Činjenice su takve kakve jesu i ne možemo ih promijeniti, preostaje nam jedino da se zahvalimo Neferoviću za profesionalan rad i narednih 20 godina tu zahvalu plaćati.


U zadnjim trzajevima ogorčenog gradonačelnika, napravljeno je još malo štete ovom jadnom i iscrpljenom gradu pokretanjem prodaje udjela u APP-u. Teško je za povjerovati da je gradonačelnik zaista bio siguran u prodaju tih dionica, ali tako je kako je.


Njegovo mišljenje i izjave u pojedinim medijima su jasni, samo on zna što je za ovaj grad dobro, a Gradsko vijeće s dogradonačelnicima i ostalim "jadnicima" tom poslu nisu nimalo dorasli. Zato se na kraju veliki vladar uvrijedio što njegov prijedlog o prodaji dionica APP-a nije podržan s nijedne strane, osim od strane njegovog savjetnika NEF medija u čijim se člancima da vidjeti čista ljutnja što su se ti "jadnici" (vijećnici, dogradonačelnici HDZ-a, SDP-a i drugi) kolektivno suprotstavili svetoj volji našeg vladara.

Ma kako ste samo to mogli napraviti? Ne pristati na prodaju dionica APP-a kao što ste prodali Bašku i tako napravili štetu gradu za narednih 29 godina? Kakav je to narod koji kolektivno (gradsko vijeće, dogradonačelnici, HDZ, SDP i ostali) ne respektiraju volju velikog vođe? Ma, sramite se svi! Na taj način razmišljaju neke glave.

Dobar pas laje dok KRKAN piše, ima još!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI