Plesači UO Ilijane Lončar i ove godine na ¨Treps¨-u

UO Ilijane Lončar
(FOTO: Privatna kolekcija)

07.04.2017. | Ilijana Lončar
Pregleda: 3781

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar i ove godine sudjeluje u bogatom natjecateljskom programu Trešnjevačkih plesnih sureta u Zagrebu 8.04.2017. s početkom u 19 sati.

Požeški plesači predstavit će se s tri koreografije razlicitih uzrasta u natjecateljskom dijelu; "Šuć muć ples", "Narančasto sve" i "Licem u lice", te jednom solo koreografijom u revijalnom dijelu u izvedbi Laure Lončar naziva " Peace of mind".




Susreti plesnih grupa Treps su postali tradicionalna akcija, koja okuplja djecu i mlade, koji svoju kreativnost izražavaju plesom. Svake godine bilježe veliki porast prijava plesnih grupa i ansambala, koje dolaze iz cijele Hrvatske.




Održavaju se se svake godine tijekom mjeseca ožujka i travnja. Svoja scenska, plesna ostvarenja predstavi, cca 150 plesnih grupa s više od 3.000 plesača iz cijele Hrvatske. Kvaliteta nastupa iz godinu u godinu raste, čemu doprinose i ovakvi projekti, koji omogućuju kontinuirano prezentiranje i praćenje plesnih programa za djecu i mlade, te potiču na osnivanje plesnih grupa i u drugim sredinama.

Treps, predstavlja respektabilan prikaz amaterske plesne scene u Hrvatskoj.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI