USKO/K/ro otvaranje bazena!?

Gradnja bazena
(FOTO: 034 Portal)

07.04.2017. | A.M.
Pregleda: 17114

Dolazi nova ljetna sezona i svi se radujemo kupanju na novim požeškim bazenima u narodu poznatijih kao "Neferovićev Titanik".

Bazeni su nakon otvorenja nekoliko puta bili sanirani i popravljani zbog nekakvih pukotina te su na nekim mjestima malo "procurili". Isto tako, drške u bazenu i oko njega su bile "klimave" i svi se sjećamo onog razbijenog koša koji je pao jer nije bio adekvatno postavljen nakon samo nekoliko dana od otvorenja bazena...

Prema našim saznanjima, dosadašnje sanacije su navodno izvršene ili će se još izvršavati, no svakako se nadamo da će time biti popunjeni svi nedostaci bazena jer je garancija na njih skraćena s pet na dvije godine, što se od strane gradonačelnika smatra sasvim dovoljno.


Unatoč svemu, očekuje se da će Požeški Titanik (zbog svih tih silnih rupa) ipak ovu sezonu potonuti, no iskreno se nadamo da do toga neće doći jer za ovo ljeto najavljuju velike vrućine te bismo se željeli osvježavati na novim bazenima.


Uspješan rad profesionalnog i iskusnog političara Neferovića koji je doveo Požegu danas na ovako uspješno mjesto u državi i u ovaj sjajan položaj gdje nam cvjetaju razvoj i uspjeh, možemo samo na jedan način zahvaliti, a to leži u vašim rukama. Nadamo se da će ovaj uspješan rad nastaviti i na novoj poziciji dožupana. Zbog iskrenosti i ravnopravnosti, moramo priznati da veliki dio te zasluge pripada pod vladavinu Ronka i da je Neferović samo nastavio uspješan rad svog prethodnika tako da bi zasluga trebala pripasti obojici, s tim da Neferović baš i nije daleko od Ronka (poznatog po Zecu i mjenicama ) u uspjehu.

Također bismo željeli predložiti novom gradonačelniku (tko god on bio) da iduću godinu nagradu Grada dodijeli gospodinu Neferoviću zbog pozitivnih poteza koje je učinio za Požegu, kao što je smanjenje garancije bazena, savršeno plansko smišljeni Trg sv. Terezije, zbog odluke da zidanje dječjeg vrtića iz kvalitativnog običnog načina promijeni u skuplju modularnu i manje kvalitetnu izgradnju, itd. Ovaj prijedlog ćemo službeno, nakon izbora, uputiti Gradskom vijeću.

Greška u naslovu ne postoji, ako ste to pomislili kad ste ga pročitali, svjesno je napisana i ostavljena svakom pojedincu da ju shvati kako želi.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI