Hrvatski Dragovoljac zakuhao 2. ŽNL, Bučje korak bliže naslovu u trećoj

Sulkovci
(FOTO: Dora J.)

05.04.2017. | Dora Jovanović
Pregleda: 4000

Proteklog vikenda odigrano je 11. Kolo u drugoj i trećoj ŽNL, i dok se u jednoj stvari raspetljavaju, u drugoj se dodatno kompliciraju. Kod drugoligaša vodeća Mladost teško je stradala u Brodskom Drenovcu, "popili" su petardu i dozvolili Sulkovcima da se ponovno približe na samo jedan bod zaostatka. A sada je već jako blizu i preporođeni Omladinac kao i Dinamo iz Rajsavca koji za Pavlovčanima zaostaju 4 boda i sigurno su u mogućnosti da se upuste u borbu za naslov prvaka. Omladinac je novu pobjedu upisao u Donjoj Obriježi, a Rajsavčani su bili uvjerljivi protiv Dobrovca. Graničar iz Zagrađa je nakon pobjede nad susjedima iz Sulkovaca poražen u Vetovu. Ove godine bi čak i drugo mjesto u 2. ŽNL moglo značiti plasman u viši rang natjecanja jer bi nakon 3 godine prvak 1. ŽNL mogao otići u MŽNL. Isto se naravno odnosi i na 3. ŽNL, pa bi odlaskom Požege u viši rang sve 3 lige sljedeće sezone bile dosta osvježene.

H. Dragovoljac – Mladost 5:2
Sulkovci – Dinamo B. 4:0
Kamen – Graničar Z. 2:1
Croatia – Omladinac 2:3
Dinamo R. – Dobrovac 4:1

Kod trećeligaša Ovčare su priredile poprilično iznenađenje i na svom terenu slavile protiv Slavonije iz Prekopakre i tako učinile veliku uslugu Graničaru iz Bučja koji je pobjedom u Staroj Lipi napravio veliki korak prema naslovu. Zanimljivost kola su pobjede dvojca sa samog začelja, Poljana i Jovača su slavile svoje prve ovosezonske pobjede. Kolo je bili vrlo efikasno, čak 3 susreta završena su rezultatom 3:2, a onaj preostali je bio 2:1 za Jovaču protiv Eminovaca. Dakle baš svi su zabili u ovom kolu barem jedan pogodak, osim BSK-a koji je bio slobodan.


Ovčare – Slavonija 3:2
Lipa – Graničar 2:3
Jovača – Eminovci 2:1
Parasan – Poljana 2:3
BSK slobodan



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI