Coca Cola Cup 2017. dolazi u našu županiju

Coca cola Cup
(FOTO: 034 portal)

04.04.2017. | M.B.
Pregleda: 4465

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.



Raspored kvalifikacijskih turnira u Požeškoj županiji je:


Pleternica- 5.4.


Požega- 19.4.

Pakrac- 20. i 21.4.

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijavit ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Požegi.

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017.

Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora. Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama "Sportske igre mladih”, ``Coca- Cola Cup Hrvatska`` i instagramu: igremladih_hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI